mandag den 23. december 2013

Have yourself a merry little christmas




Ihh. Hermed en rigtig glædelig jul til jer alle sammen. Jeg håber I allerede har gran i håret, konfekt i maven og last christmas spillende i baggrunden. December er virkelig fløjet afsted - og jeg kan slet ikke forstå, at det allerede er juleaftensdag i morgen. I løbet af december har jeg fundet vandfarve og tuscher frem - og tegnet mig igennem mange mørke nattetimer. Nogen er endda blevet sat i fine gamle rammer, og pakket ind til folk jeg holder af. Glæder I jer også til at danse om juletræet?

9 kommentarer:

  1. Sikke talentfuld du er! Ihh ja, du kan tro jeg glæder mig! Håber at du får en glædelig jul søde Andrea!

    Knus

    SvarSlet
  2. åhh, dine tegninger er så fine!
    http://marierodkjersfotoblog.blogspot.dk

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Marie!
      Glædelig jul herfra :)

      Slet
  3. Er du tosset, hvor er de bare fine allesammen! Sikke et talent :) Jeg ville da smadder gerne åbne en pakke med sådan et indhold i morgen aften :)

    /Cindi

    http://cherriesandsunflowers.blogspot.com/

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh! Tusinde tak :) Tænker at holde en lille konkurrence på min blog i fremtiden (hvor der nok bla vil være en tegning på spil) så der kan du jo holde øje. Ellers sælger jeg også tegninger - du kan altid sende en mail.

      Slet
  4. Your drawings are perfect! Hope you have a happy christmas! :)

    SvarSlet
  5. Thank you Ana! Hope you have a happy christmas too :)

    SvarSlet
  6. Ih altså! Hvor er de bare sindssygt flotte, dine tegninger! Jeg elsker din fine blog og er fast følger nu nu nu. Måske vil du følge min også? Den er ny - en del anderledes - og jeg forsøger at blive opdaget. Knus Maria
    http://paahovedetafmaria.blogspot.dk/?view=sidebar

    SvarSlet