Behind the photographs of Little Red Riding Hood

(mit mood board med idéer, locations, tanker og farvepalette)

Jeg var meget inspireret af det franske eventyr 'Lille Rødhætte', som også er en historie jeg husker meget tydligt fra min barndom. 


Jeg fandt denne smukke vintage kjole fra min mors garderobe. Den satte jeg sammen med en grå nederdel, og satte det med et bælte. Jeg elsker hvordan den bordeaux røde farve passer så fint til den grønne grantræsskov. Så lavede jeg masken. Min idé var at Lille Rødhætte måske ikke er helt så uskyldig igen. I mine lidt skøre tanker, er hun faktisk i ledtog med Den Store Stygge Ulv. Men hvem ved? Det er jo helt op til én selv. Jeg kan ret godt lide at man selv kan tolke billedet, og finde på sin egen historie! 


Nå! Men jeg elsker jo at tegne - så jeg tænkte - hvorfor ikke tegne Den Store Stygge Ulv masken? Jeg brugte normale (lidt bløde) blyanter. Kurven fandt jeg udenfor i min mors lille have!


Den smukke kjole, med det fineste mønster. Åh kærlighed!


Sidste billede er resultatet - og også et bidrag til denne konkurrence. Jeg håber på du vil give dit hype, hvis du kan lide kostumet, projektet samt billederne. Glædelig Halloween!