søndag den 23. december 2012

Twinkle twinkle little star
Glædelig lille juleaften! Jeg håber I alle har det dejligt, hvor end I befinder jer i verden. Tænkte at jeg ville vise jer mit "sølvstjerne projekt" Jeg havde lige netop spekuleret over, hvad der manglede over min sofa. Der var så tomt, kedeligt og hvidt. Men så gik det op for mig, at en stjernehimmel altid er fin at se på. Straks klippede jeg glimtende stjerner ud af blødt papir, limede dem sammen, og hang dem på en sytrådssnor. Og det smukkeste ved mine sølvstjerner er, at de om dagen glimter, og om aftenen kaster skygger overalt på væggen. Nu er det verdens bedste sted til dagdrømmeri, sød musik og kruseduller på min notesblok.

25 kommentarer:

 1. Hvor er det fint. Og hvor er det dog en fed, fed, fed sofa! Sådan én vil jeg grne falde over på dba.dk...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det er en jeg låner fra min moster, og du kan tro jeg er glad for den. Håber jeg får lov at beholde den laaaang tid endnu. Suk den er fin!

   Slet
 2. Hej Andrea,
  Hvor ser det dejligt ud! Elsker dine kreative idéer :) Har du fået min min mail? Har desværre ikke fået min pakke.
  Glædelig Jul!
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina,
   Du får en mail i løbet af i dag :) Mange tak!

   Slet
 3. Hvor ser det yggeligt ud :D

  Mvh. Michelle-Marie

  SvarSlet
 4. Org, det ser deeejligt ud <3 <3 <3
  - Mathilde (www.tjuhei.blogspot.com)

  SvarSlet
 5. Hej Andrea,

  Sikke flot de stjerner pynter! Jeg har sendt en mail til dig på grund af rygsækken jeg købte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for, du synes! Jeps, du får svar i dag! Undskyld den har været så langsom undervejs :)

   Slet
 6. Den sofa er bare læææhææææækker!!!

  SvarSlet
 7. Gider du tage et kig på mit nye indlæg? Jeg har lavet en video, og jeg vil rigtig gerne have respons, ho ho. Det ville være fedt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ville gøre mig glad, hvis du holdte dig til indlæggets emne i kommentarfeltet :) Ingen sure miner! Rigtig godt nytår til dig.

   Slet
 8. Hej Andrea. Jeg tænkte på om du ikke kunne lave et indlæg med billeder af dit værelse på et tidspunkt? Det er fordi, at jeg skal snart til at lave om på mit værelse, men jeg mangler inspiration til indretningen og siden jeg har fulgt din blog ved jeg, at du har god smag. Jeg synes forresten, at det er en rigtig hyggelig idé med stjernerne :)
  Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig! Det kan du lige tro :) Jeg har lavet ét før, men der er sket meget siden da. Og tusinde tak, du er bare vældig sød.

   Slet
 9. I AM OBSESSED WITH YOUR PHOTOGRAPHY...DO YOU GIVE PHOTOSHOP TUTORIAL :) I am so following your blog. I hope you can check out my site: http://theproverbs.net and join. So, we can keep up to date with each others. Thanks for your time. Hope to see you joining...God Bless!

  Steven :)

  SvarSlet
  Svar
  1. THANK YOU! Your blog is really lovely :) I love your sense of style!

   Slet
 10. Hvor er det altså bare en sød idé. Jeg kom sådan til at tænke på nogle selvlysende stjerner jeg havde hængende i loftet da jeg var yngre. Må anskaffe mig noget lignende - stjerner skaber den fineste stemning. :-))

  SvarSlet
 11. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 12. Virkelig fin blog!
  Jeg ville være taknemmelig hvis du ville tage et smut forbi min blog, og evt. smide en kommentar eller blive fast læser?
  Knus

  SvarSlet