lørdag den 27. oktober 2012

Indian autumn

Oktober. Dagene på kalenderen flyver afsted, og før jeg har set mig om, er det blevet efterår. Mit liv er fyldt med glade stunder, og jeg har levet så meget i den virkelige verden, at mit lille stykke internet er blevet lidt forsømt. Men kun fordi jeg har haft så travlt med gode ting, der har sat et smil på mine læber. Jeg har fået en vinrød sofa, hørt Oline spille smukke sange på min guitar, modtaget et fint efterårsbrev fra Skive, gået ture i skoven med min Mumiven, købt en brun jakke i genbrugsforretningen, beundret de røde blade på hus murene, drukket kaffe med Tania, været glad for mine papirsfugle i vindueskarmen, spist lune vafler i regnvejret og cyklet gennem byens travle liv...

53 kommentarer:

 1. Skønne billeder! Hvor er jakken i billed nr.3 købt henne? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak! Jeg vil lige prøve at høre Maria ad... Men jeg er ret sikker på den er fra genbrug desværre :)

   Slet
 2. Det er nogle flotte billeder. Meget typisk dig (det er ikke dårligt ment). Det ærger mig, at der er gået så lang tid inden dette indlæg er kommet. Har savnet dig, jo! Hvis jeg skal komme med noget konstruktivt, så vil jeg sige, at du skulle overveje at komme med en anden skrivestil. Du plejer at skrive om en masse forskellige ting kun adskilt med et komma, og det er da også meget sejt, men det kunne være sejere med noget nyt, hvis du forstår. Der er nemlig så mange bloggere der skriver sådan, mh.
  Din trofaste læser (!)
  Mathilde (www.tjuhei.blogspot.com)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for den konstruktive kritik, Mathilde. Sommetider har jeg skrevet fra dag til dag, andre gange én gang om ugen, og denne gang er der gået længere tid. Jeg er mægtig glad for (!) du har savnet mine blog indlæg, men jeg er også kun et menneske, og lige præcis denne periode af mit liv har været propfyldt med ting, der har forhindret mig i, at sætte mig ned og skrive et ordentligt blog indlæg. Jeg kunne smide et par ligegyldige billeder op, men det ville ikke være i bloggens ånd. Forstår du? Med hensyn til teksten, så skrev jeg den som en lille opsummering (da det er lang tid siden) Lige siden bloggens start har jeg (i ny og næ... jeg synes nu ikke at jeg "plejer") skrevet lange tekster adskilt med et komma. Mest af alt for at lægge vægt på billederne, og være et slags supplement til dem. Jeg har tit fået ros for netop denne del af min blog proces, men jeg er oprigtigt glad for at høre, hvis den ikke længere fungerer, fordi mange andre også er begyndt at gøre det :) Så tak igen! God søndag til dig.

   Slet
 3. Smukt indlæg!!
  Vil du lave en roomtour? Jeg har set nogle "snapshots" af dit værelse og det ser så fint ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak!!
   Lige nu flytter jeg meget rundt på det hele, men jeg lover et indlæg med værelses billeder meget snart :)

   Slet
  2. Det vil jeg glæde mig til. Elsker at snage i andre menneskers hjem :)

   Slet
 4. Svar
  1. Årh, du er sød! Tak til dig..

   Slet
 5. Sikke nogle fine billeder, Andrea! Jeg synes du fanger efterårs-stemningen ret godt, og lyset på billederne er meget fint :) Har set nogle af billederne på din instagram (dog i et lidt andet format jo) og blev lige lidt nysgerrig: er billederne fra din instagram taget med dit kamera, eller tager du det samme billede med en telefon og et kamera? Også super fin tekst som altid, dejligt at høre fra dig igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tusinde tak!
   Et par af billederne er taget med min telefon faktisk :)

   Slet
 6. Hvor er du sød Andrea - og tak fordi du havde tid til at kigge fordi vores blog ^-^

  Dine billeder er lige så fortryllende som altid og så emmer de varmt af efterår. Man burde tage sig tid til at spise kanelsnegle ved åen eller andre fredfyldte steder, mens det gode efterårsvejr stadig luner i det danske land. Håber du går en skøn tid i møde, og der ikke går alt for længe, til vi hører fra dig igen ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er også al for sød, med sådan en fin kommentar :) Ih tak!
   Jeg lover, at der ikke går særligt længe, før jeg igen titter frem med et indlæg igen.

   Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  3. Ih, så kom hende den anden alligevel først. Michelle har talt rigtig godt om din blog, og jeg ser nu hvorfor. Den oser af personlighed og hygge ^_^

   Slet
 7. Fantastisk efterårsindlæg! :)
  Må man bare downloade dine tegninger? - De er så fine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak! Hvad mener du med det?

   Slet
  2. Hvis man går ind i dit galleri står der at hvis man vil have en original, så koster det penge, men hvis man nu bare downloader dem, er det så gratis?

   Slet
  3. Hmm... Altså jeg kan jo ikke forhindre dig i at dowloade dem! Men vil gerne have du giver credit, hvis du bruger dem nogen steder. Det er vigtigt for mig, at man altid kan se hvem kunstneren bag er. Forstår du?

   Slet
  4. Ja, men hvis jeg bare vil hænge dem op på værelset?

   Slet
  5. Hmm... Er det ikke lidt ærgerligt at hænge en kopi op på sit værelse? Men det kan jeg selvfølgelig ikke forhindre dig i. Så længe du husker hvem kunstneren bag er, hvis du på nogen måder bruger billederne offentligt. Forstår du? :) Hvor er jeg glad for, du kan lide dem!

   Slet
 8. Efteråret er bare skønt, og det er dine billeder og din tekst også! Det lyder så hyggeligt alt det du har gået og lavet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, mange mange tak :) Er helt enig, efterår er dejligt.

   Slet
 9. Super fint indlæg.
  Er du blevet konfirmeret?

  SvarSlet
 10. Hej Andrea, jeg ville bare lige fortælle dig hvor meget jeg ELSKER din blog!
  Jeg er glad for at der kom endnu et opslag, nu da der er gået et stykke tid siden sidst :-)
  Jeg blev inspireret til at lave min egen blog da jeg så din, så jeg ville blive meget beæret hvis du ville tage et kig på min blog.. Det er ikke noget særligt endnu, men jeg forsøger! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, tak for den søde kommentar! Hvor er jeg beæret over at være så stor en inspirationskilde - har været forbi din blog, den er fin! :)

   Slet
 11. Helt vildt fed blog - og nogle super fine billeder! elsker personligheden!
  Jeg er selv ved at starte op som blogger og det er bare super svært! så det ville virkelig gøre mig glad hvis du havde lyst til at kigge forbi - og måske blive fast læser? :)

  http://belive-johannebaadsgaard.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak! Blog opstarten er en lidt svær tid, hvor man må sørge for at fylde sin blog med en masse personlige finurlige ting (og gerne originale) et lille tip :)

   Slet
 12. Har savnet dine dejlige billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh! Nu er jeg tilbage igen..

   Slet
 13. Denne dag har været en stor lort. Først for jeg at vide at mine forældre skal skilles. Så cykler jeg grædende hjem efter skole, og da jeg kommer hjem ringer min kæreste og siger at han har fundet en anden. Så går det hverken bedre eller værre end at jeg falder ned af vores trappe og brækker benet. Så nu ligger jeg her på sygehuset med gips og læser dit indlæg. Hold op hvor jeg savnet dine indlæg. Du er min dags højdepunkt

  SvarSlet
  Svar
  1. Mine øjne er fyldte med tåre... Din kommentar gjorde mig så ulykkelig på dine vegne, og det mener jeg af hele mit hjerte. Samtidig så er jeg meget rørt over, at du kan finde trøst i mit indlæg. Jeg ønsker dig al medvind, kærlighed og lykke fremover. Har du en mailadresse, hvor jeg kan skrive til dig?

   Slet
 14. ÅH hvor er det nogle gode farver på billederne, man kan virklig fornemme stemningerne! :-) Jeg faldt tilfældigt over din blog - og på tide! :-) He he..

  Jeg er blevet fast læser. Kig gerne forbi! :-)

  Knus!
  www.rikkesunds.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak!! Hvor er jeg glad for din kommentar :)

   Slet
 15. Det lyder alt sammen meget hyggeligt!
  Min efterårsferie har nogenlunde været på samme måde. En masse hygge! :)

  Det er dejligt lige at høre fra dig igen. Jeg var begyndt at tænke, at du måske lige pludselig var blevet træt af at blogge, men da jeg så dette nye indlæg, blev jeg helt glad igen! Det er fedt at se dine skønne billeder og fine tekster!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har også været vældig hyggeligt! Åh, og hvor rart :)
   Er tilbage med flyvende fart - pausen væk fra al bloggeriet, har kun gjort min lyst til at vende tilbage, og fylde min blog med billeder endnu større! Tusinde tak!

   Slet
 16. Kære Andrea.

  Jeg elsker simpelhen din blog, på alle leder og kanter! Den er så fin : )
  Mange knus Mathilde

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, tusinde tak for din fine kommentar :)

   Slet
 17. Sikke en fin blog!
  Slå et smut forbi min. Måske kunne vi følge hinanden? :-)
  Knus
  http://justthouhgtsofablonde.blogspot.dk

  SvarSlet
 18. Love this! Sending love from New York City, hope you are well. Please follow me! & like me on Facebook! If you have bloglovin, we should follow each other!
  xox
  Janicethitran.com
  <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you very much, Janice! I'm so happy for all of your sweet words :) (and your email too)
   By the way, your blog is wonderful.

   Slet
 19. Utrolig professionelle billeder!
  - Elsker din blog
  Hvilken farve og størrelse fjallraven har du?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak! Den største af dem, og den er sort.

   Slet
 20. Det er forfærdeligt at jeg først har fundet din blog nu, den er jo gude skøn!

  http://annasblog-mixed.blogspot.dk/

  SvarSlet
 21. Hvad koster dine tegninger sådan cirka?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lidt forskelligt! Prøv at skrive til min mail: smileandsayfromage@hotmail.com

   Slet
 22. Hey ;)<3 Din blog er rigtig god og er vild med tegningerne :) Har lige startet en blog selv, vil du tjekke den ud ? ;)<3

  http://naomibeatriz.blogspot.dk/

  SvarSlet