torsdag den 1. september 2011

Vintage globus
I går købte jeg en fin globus i en antik forretning, og jeg er allerede blevet meget glad for den. Den kostede 350 kroner, og den kan dreje rundt, lyse og så er den i god stand (dog mangler der et lille stykke af Grønland) Lige nu står den på min købmandsdisk, og tænk engang! Hvordan har jeg nogensinde kunne undvære denne yndige globus, og dens belysning? Det kan jeg ikke forstille mig...

14 kommentarer:

 1. Nøj hvor er den fin.. Lidt misundelse herfra ;)

  SvarSlet
 2. Åh, globusser er en herlig ting! Din er helt vildt fin, det der lyserøde skær er jeg helt pjattet med (-:

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin. Jeg købte min på et loppemarked. Men da jeg tændte den første gang kortsluttede den og den sprang flere sikringer i lejligheden. ups. men den pynter stadig.

  SvarSlet
 4. Tak skal I have! Jeg er også så glad for den. Specielt om aftenen når den lyser op, og giver mit værelse sådan et hyggeligt skær. God weekend!

  SvarSlet
 5. Årh. Den er mega fed! :-)) misundelse.
  Xx

  SvarSlet
 6. Tak, jeg er også meget glad for den. God weekend, Monica!

  SvarSlet
 7. Globuser er bare skønne, specielt gamle der giver det der hyggelige skær! Jeg har en fra et loppemarked til 175 kr. Den elsker jeg, tror lige jeg går hen og tænder den. Intet lyser finere end den!

  SvarSlet
 8. Helt enig! Og sikke en god pris :)

  SvarSlet
 9. Den er virkelig fin. Jeg har selv tænkt på at anskaffe mig en lille én til pynt, og ved endda, hvor den skulle være fra, men den er bare alt-alt-alt for dyr til mit stramme budget.

  SvarSlet
 10. Det var også et køb som krævede en del overvejelse - jeg synes den var dyr :) Men jeg havde længe ønsket mig en gammeldags fin globus, så jeg kunne ikke lade være.

  SvarSlet
 11. Amazing! This is so beautiful!

  xoxo,

  colorrmenana.blogspot.com

  SvarSlet
 12. Hvor er den flot! Elsker globusser og store kort. De er ikke kun dekorative, men giver også én mulighed for at drømme sig langt væk til fjerne destinationer.

  /Michelle
  /www.ohyouprettythings.dk

  SvarSlet
 13. Åh hvor er jeg enig, Michelle! Desuden ligger der også altid en historie bag sådanne gamle ting - f.eks. er fra 1960'erne, og der er sikkert mange som har beundret den før mig. Det er jo altid sjovt :)

  SvarSlet