søndag den 7. august 2011

The birds are singingSmå fugle i træerne, en filosofi bog, en hængekøje i træ kronernes top, små tegninger, en sovende mand som sky, spekulerende tanker, små regndryp, et køligt hav, bølgernes brus og en sommer der snart er forbi...

16 kommentarer:

 1. Årh, Sofies Verden! Den er SÅ fantastisk!
  Første gang jeg læste den, blev jeg helt ør i hovedet, men hvis man sørger for at læse den langsomt og omhyggeligt, finder man virkelig ud af hvor god den er. Jeg er vildt interesseret i filosofi efter jeg læste den! Og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har gjort det - Jeg kan nemlig overhovedet ikke skille filosofferne ad, så på et tidspunkt giver jeg den hele armen, haha!
  Hvad synes du om den?
  Forresten, er helt vild med din blog :-) Den er dejlig enkel og flot at se på, det er et godt indhold og nogle helt fantastiske billeder!

  Kys og kram fra Varde

  SvarSlet
 2. Jeg har det på nøjagtig samme måde som dig! Sofies Verden er så fantastisk, og fascinerende at læse. Klart nok som du siger, man skal læse roligt og tage lidt ad gangen ellers bliver det tit lidt overvældende - men den er så velskrevet, mystisk-magisk og spændende :) Jeg er også blevet meget interesseret i filosofiens historie, trods jeg hellere ikke kan skille filosofferne helt ad osv. Men jeg kunne også godt være tilbøjelig til at finde noget mere læsestof i filosfi genren! Uden tvivl, og selvfølgelig tusinde tak!

  SvarSlet
 3. Hov. Hvis du kan lide Sofies Verden, så hold øje med indlægget i morgen!

  SvarSlet
 4. Jeg elsker Sofies Verden. Når man lige er igennem det tunge, er det også utrolig spændende, og historien er så godt spundet sammen, at det er helt vildt. Og når man finder et tungt afsnit, om ngoet der interesserer hende mere end det andet, så går det pludselig hurtigt. Elsker den.

  SvarSlet
 5. nu burde jeg snart komme igang med at læse den når alle roser den sådan! Dejlige billeder, jeg ville ønske jeg kunne finde ud af at lave de fugle :)

  SvarSlet
 6. Andrea? Hvis du kan lide "Sofies verden", så er der en masse andre bøger af samme forfatter, som også er virkelig sjove og interessante på samme måde. Fx "Kabalemysteriet" og "Appelsinpigen" tror jeg de hedder.
  Dine billeder er i øvrigt enormt søde
  <3

  SvarSlet
 7. Sidsel, det er jeg helt enig i. Historien er så fint spundet sammen med filosofien. Helt harmonisk!

  Maja, det kan jeg også anbefale dig at gøre! Måske jeg kommer med en tutorial til de fugle snart. Er det noget du kunne være interesseret i? Der er nemlig flere som har spurgt efter en.

  Klara, jeg kan rigtig godt lide Sofies Verden, så mange tak for anbefalingerne. Dem vil jeg klart lige huske. Og tak for rosen :)

  SvarSlet
 8. Åh ja, Kabalemysteriet! Og hvis du kan lide den slags bøger, så bør du også læse Jonathan Safran Foer.

  SvarSlet
 9. Åh, jeg elsker anbefalinger af bøger. Lige for tiden har jeg så svært ved at finde noget rigtig interessant (udover Kaninbjerget og Sofies Verden) så tusinde tak!

  SvarSlet
 10. Min mor har altid sagt til mig, at jeg skulle tage og læse Sofies Verden. Jeg har bare aldrig fået taget mig sammen..- men super flotte billeder. (;
  http://fashionablefabulousfashionista.blogspot.com/

  SvarSlet
 11. Super gode billeder! Dén bog vil jeg da også læse nu så mange anbefaler den :o)
  Min giveaway med hele 5 neglelakke slutter om 2 dage! Så kig forbi? :o)

  Knus Katarina
  katarinanatalie.blogspot.com

  SvarSlet
 12. Ja, og det er virkelig helt utroligt, at man kan skrive sådan en bog. Det må jo have taget evigheder med alle de faktaer! Det er ligesom en filisofibog på et meget lavt plan, jeg elsker alle sammenligningerne og perspektiveringerne der gør, at man forstår tingene meget bedre, end hvis en eller anden klog ekspert fortalte det.

  SvarSlet
 13. Lige for at svare tilbage på dit spørgsmål Andrea; det kunne jeg være MEGET interreseret i. De er så søde!

  SvarSlet
 14. Det er dejligt med noget Jostein Gaarder love.
  Jeg vil så ikke anbefale 'Appelsinpigen'. Den er slet ikke på niveau med nogen af hans andre bøger.
  Kabalemysteriet er min alltime yndlingsbog så den synes jeg selvfølgelig alle skal læse, men derudover så er 'Cirkusdirektørens Datter','Maya' og 'I et spejl, i en gåde' også helt fantastiske (:

  SvarSlet
 15. Tusinde tak alle sammen! Især for gode anbefalinger, og rosende ord :)

  SvarSlet
 16. Helt fantastisk blog du har dig her! Du er en dygtig fotograf og dine indlæg fortælles i fængende sprog og detaljer.

  Needless to say - du har lige fået dig endnu en fast læser!

  Føl dig altid varmt velkommen til at kaste blikket på min egen blog, blogankerstjerne.blogspot.com, hvis du har lyst til det :)

  SvarSlet