tirsdag den 21. juni 2011

Blogs you'll loveHJORTEVILDT - En ganske ny blog i det store blogland. Ikke desto mindre ser den virkelig lovende ud! Billederne er helt magiske, og indlæggene så fine. Jeg glæder mig til at se mere til denne blog...LOUISESFASHIONTALE - Smuk, og gennemført blog. Louise poster inspirerende outfit billeder, hvor man altid kan sidde og få fif til egen garderobe. Hun skriver flydende, og billederne er altid mageløse.APPELSIINIPALLO - Poetisk blog med meget smukke billeder. At klikke sig ind på denne blog, er som at hoppe ind i en drøm af lys, farver og duftende blomster.CHRISTOPHWHO - En blog som er evig kilde til inspiration når det gælder fotografi. Billederne oser af stemning, farver og smukke mennesker. Desuden ligger Christoph også unikke outfits op på bloggen.COLORMEKATIE - Jeg har ingen ord tilbage. Hvad skal jeg sige? Du er nød til at kigge forbi dette univers af en blog. Katie er fotograf - men også en vaskeægte livsnyder. Hun formår at gøre livet sjovere med confetti martinis, krymmelkys og andre skæppe skønne projekter.KULDEGYSNINGER - En simpel, og gennemført blog drevet af Marie. Hun tager utrolig søde billeder af ting hun oplever, køber og ser. Tit hænder det også at en lille fin video dukker op på bloggen.GOLDENGHETTO - En blog fyldt med farverige billeder, godt humør og spændende mode indlæg. Det er altid fantastisk at blive mødt af strålende glade tekster, og selvfølgelig Lou's personlige (og fede) stil.MAJARAVN - Endnu en pige med benene plantet solidt i modeverdenen. Maja Ravn har en virkelig fin stil, og outfits billederne er ofte ret så kreative. I må klart kigge forbi, hvis I ikke allerede kender Maja.MONSTERSINSWEATERS - Søde Line's blog om koncerter, god musik, genbrugsfund, papirsfugle og meget andet hyggeligt. Billederne er jeg altid inspireret af, og teksten er vidunderlig. Alt i alt en stemningsfuld blog, som du ikke må misse.SIDSELNOO - Jeg har længe fulgt sidselnoo, og jeg bliver ved med at vende tilbage. Hendes søde hunde, fine naturbilleder og fangende tekst gør den så skøn. Bloggen har meget få læsere, men fortjener mange flere. Tag et kig forbi!SUPERNOVA - Sommer, fine køb, drømmende billeder, søde bloggere og herlig tekst. Supernova er en af mine yndlings blogge, og bidrager altid til et smil på mine læber. Halleluja for sådan en blog!THEBURNINGHOUSE - Hvilke ting ville du tage med ud af dit hus, hvis det brændte? Spørgsmålet er svært, men bloggen her giver mange bud fra forskellige mennesker verden over. Tænker over det. Alle disse ting siger faktisk en del om personen bag.THEBLACKVELVETS - To supercool søskende som blogger om mode, dog tilført en masse fede billeder. Endnu en af mine kilder til inspiration, i form af mode - men også fotografi. Desuden virker de begge to som nogle ret så søde mennesker. Jeg kan varmt anbefale bloggen!

23 kommentarer:

 1. Åh, hvor er de da herlige, Andrea!! Tak for det, fik lige opdateret min blog-roll en hel del.

  SvarSlet
 2. Nu har jeg noget at kigge igennem i morgen!

  SvarSlet
 3. Tak skal I have!
  Jeg er glad for I også kunne lide mine favoritter :)

  SvarSlet
 4. Tusind tak Andrea for at inkludere min blog! Ihh hvor blev jeg glad da jeg så det :)
  Også nogle virkelig gode blogge du har fundet frem til!! :D Fedt at du gir dig tid til det, for det må have taget virkelig lang tid.. (:

  SvarSlet
 5. Hej Sissel,
  Velbekomme, det er meget fortjent :) Det tog lidt tid - faktisk længere end jeg lige havde regnet med - men det er skønt nu at kunne dele mine yndlings blogge med alle mine læsere. God sommer!

  SvarSlet
 6. Udelukkende billede og modeblogs. Tja, de er nu meget fine :)

  SvarSlet
 7. Da det er MINE anbefalinger, er det blogs som JEG læser. Det har vist sig primært at være billede, og et par modeblogs. Men jeg synes f.eks. The burning house og Colormekatie er meget kreative blogs - og Line's blog har et fokus på musik!

  SvarSlet
 8. Fede blogs manner! Lige hvad jeg havde brug for! :)

  www.sevenjuno.blogspot.com

  SvarSlet
 9. Your welcome! Your blog is amazing :)

  SvarSlet
 10. Jeg syntes at det er super fedt at du henviser til andre blogs!
  Colormekatie er virkelig fantastisk, og hun fortjener virkelig at være på listen. De andre er også super fine.

  Jeg elsker din blog!

  Camilla

  SvarSlet
 11. Er glad for, at du kunne bruge mit link til Colormekatie! :)
  - også nogle virkelig fine blogs, de andre!

  SvarSlet
 12. Ja, de er super fine. Og selvfølgelig - det er dine favoriter :)

  SvarSlet
 13. Ih, tusinde mange tak for anbefalingen, søde Andrea!

  SvarSlet
 14. åh altså, hvor er du sød, andrea! ♥ tusinde tak!

  SvarSlet
 15. Your welcome Joséphine and Hans!
  Velbekomme Line og Marie! Jeres blogs er så fine.

  Colormekatie er helt fantastisk, Anna! :) Tak for linket!

  SvarSlet
 16. Årh, tusind mange gange tak skal du have Andrea! Jeg synes selv at din blog er så fin, og du lige så!
  Kærligst Louise

  SvarSlet
 17. Velbekomme, Louise. Din blog er virkelig inspirerende, og smuk. Og mange gange tak til dig også! Tanker fra Andrea

  SvarSlet
 18. Sikke nogle fin blogs du har anbefalet :)
  Golden Ghetto og Color Me Katie læser jeg i forvejen, men glæder mig til at se de andre blogs du har anbefalet.
  Måske du også vil synes om Birdie Nam Nam: http://birdienam.blogspot.com/ den tænker jeg er lidt i samme stil, som dem du har anbefalet.

  Mvh. Michelle

  www.ohyouprettythings.dk

  SvarSlet
 19. Mange tak, jeg er også helt vild med disse blogs :)
  - Og hey, tak for linket til birdienam, den kendte jeg ikke i forvejen!

  God sommer.

  SvarSlet
 20. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet