mandag den 7. februar 2011

The Black Cat Neighbourhood

Åå, tænk at kunne synge som Fallulah. Hun er simpelthen så dygtig, unik og finurlig at det røre én helt ned til tåspidserne. Første gang jeg hørte hende var hos min genbo Nikoline. Hun havde fundet hende gennem Youtube, og spillede noget af musikken for mig! Blandt andet 'Use It For Good', og jeg var så begejstret. Jeg tror jeg elsker hendes musik ligeså højt, som de hyggesokker jeg lige har taget på.. (Og det siger altså en del!) Klik på billedet af Fallulah, for at høre Use It For Good - og så vil jeg da klart anbefale resten af albummet også, The Black Cat Neighbourhood.

10 kommentarer:

 1. Hvor er din blog sej! Jeg er lige blevet fast følger og glæder mig til at læse mere! Du må gerne kigge forbi min blog også.

  Kh. http://efterlyden.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Uh, mange tusinde tak! Jeg vil kigge forbi din side med det samme.

  // Andrea

  SvarSlet
 3. Tak for den søde kommentar, de er så dejlige at få :) din blog ser også utrolig god ud, rigtig gennemført :D jeg kan forresten kun opfordre dig til at købe Fallulah's album, det er så fedt! :D

  SvarSlet
 4. Hov, jeg læste da vidst ikke ordentlig - du har jo købt det! :$ Men fantastisk er det nu stadig.

  SvarSlet
 5. Velbekomme! Og mange tak for din :) Jep, jeg har albummet! Det er så fantastisk, det vil jeg gerne være enig med dig i! Love it...

  SvarSlet
 6. Tager du billederne på bloggen selv? :)

  SvarSlet
 7. vild fed blog! hvor gammel er du, om man må spørge?(-;

  SvarSlet
 8. Mange tak! Ja, jeg tager billederne selv med mit spejlrefleks Canon Eos 550d - et kamera jeg er rigtig glad for. (Det hænder selvfølgelig jeg bruger billeder fra nettet, men det er med tilladelse/ angivet under foto'et) :)

  SvarSlet
 9. Fallulah er så god, hører hende faktisk i dette øjeblik :)
  Tusind tak for din søde kommentar. Følger også dig nu, du har nemlig også en rigtig fin blog :)

  //Simone.
  www.aheartwithfashion.blogspot.com

  SvarSlet
 10. Jeg elsker også hendes musik, den er helt sin egen.. Velbekomme, og tak skal du have :)

  SvarSlet