onsdag den 9. februar 2011

A forest bird never wants a cage

Det var en smuk dag i dag. Lyset varede lidt længere, solen varmede lidt mere og fuglene sang bare lidt højere. Jeg gik en tur med min veninde Cecilie i deres baghave ("deres baghave" = verdens smukkeste skov), og hvor var det en skøn tur. Ens tanker og bekymringer luftes lidt, og man tænker over tingene på en helt anden måde. I morgen tager vi atter en gåtur - jeg skal også lige hente min cykel, som står hos hende.


                                        

9 kommentarer:

 1. Rigtig flotte billeder!

  Choicewithnoise

  SvarSlet
 2. Har du også dit kamera med i skole?

  SvarSlet
 3. Mange tak, Cecilie! :) Det er jeg glad for du syntes!

  Ja, en gang imellem. Men som regel kun hvis jeg skal bruge det senere hen/ efter skole. Så behøves jeg ikke at køre hjem efter det :)

  SvarSlet
 4. Super gode billeder! :-)

  xx

  SvarSlet
 5. Jeg ville gerne have det med i skole, men så skal jeg hele tiden have det rundt om halsen, for der har været en del med nogle punge og sådan noget, som er blevet stjålet. Og det er ikke så fedt, at lave matematik med et kamera på slæb. Hvad gør du?

  SvarSlet
 6. Kender det alt for godt. Vi har også haft en del tyveri, hvilket også er grunden til at jeg ikke så ofte det har det med. Plus at det kan gå i stykker, hvis stole vælter, eller nogle sparker til ens taske (and so on!) Men medbringer det også kun dage, hvor jeg er ved min taske hele tiden.. (Korte dage..)

  SvarSlet
 7. nice blog! i really like the layout and the mood of your blog!
  i followed(: do you want to follow mine?

  x zoé - lightningfactory.blogspot.com -

  SvarSlet
 8. Thank you so much, Zoé! I'm a follower of your blog, now :)

  SvarSlet